Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.
100% L-Ascorbic Acid Powder
Novo
100% L-Ascorbic Acid Powder

100% L-Ascorbic Acid Powder

Ni na zalogi

7,50 €
Količina: 20 g

Fin topični prah, 325 mesh

Vitamin C je izredno učinkovit antioksidant, ki osvetljuje ten kože in zmanjšuje znake staranja. Ta formula vsebuje zelo fin prah L-askorbinske kisline, ki vidno targetira neenakomeren ten, pusto kožo in znake staranja. Izdelek je mišljen za mešanje oziroma kombiniranje z drugimi izdelki (razen tistimi, ki vsebujejo niacinamid ali EUK 134).  

Oblika te formule je suspenzija zelo finega, brezvodnega prahu L-askorbinske kisline, ki kot taka zagotavlja najbolj direktno topično izpostavitev ekstremno visoki koncentraciji vitamina C. Zaradi take oblike se lahko pričakuje zelo močno, a ne dražeče ščemenje prva dva tedna uporabe, dokler koža ne dvigne tolerance na tako visoko koncentracijo.  

* Če v rutini nege kože uporabljate tudi vitamin C, ga ne uporabljajte isočasno z EUK 134 ali niacinamidom (idealno vitamin C zvečer in EUK 134/niacinamid zjutraj). V nasprotnem primeru, EUK 134/niacinamid lahko vplivata na integriteto čiste oblike vitamina C (L-askorbinske kisline).

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: 100% L-Ascorbic Acid Powder

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite.
 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena Artikla
Ascorbic Acid
Zmešajte manjšo količino z drugimi izdelki na dlani roke in nanesite na obraz zjutraj ali zvečer. Po nanosu lahko pričakujete občutek ščemenja. Ne mešajte z izdelki, ki vsebujejo niacinamid ali EUK 134.
KVALITETA IZDELKOVUčinkovite formule izdelkov z višjo koncentracijo aktivnih sestavin, brez dišav in dražečih sestavin.Učinkovite formule izdelkov z visoko koncentracijo aktivnih sestavin.
NI TESTIRANO NA ŽIVALIH Noben izdelek na naših virtualnih poličkah ni testiran na živalih, večina izdelkov pa ima certifikat Leaping Bunny.Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
VARUJEMO OKOLJE Polnila s katerimi zavarujemo izdelke, da varno prispejo do vas, so izdelani iz koruznega škroba in so biorazgradljivi.Izdelke pri pakiranju zaščitimo s polnili, izdelanimi iz koruznega škroba, ki so biorazgradljivi.

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w