Spoštovane stranke! Zaradi povečanega obsega naročil bodo vaši paketi odposlani z manjšo zamudo. Hvala vam za razumevanje.

Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.

Kako lahko vitamin C izboljša našo kožo?

Vitamin C ima poseben renomé – strokovnjaki za nego kože iz vsega sveta mu pripisujejo zvezdniški status zaradi njegovih učinkov proti staranju. Vitamin C namreč deluje tako, da obenem ustvarja sijočo polt, izenačuje ten kože ter gladi tako drobne kot tudi globoke gube.  

Prednosti vključitve vitamina C v vsakodnevno nego kože

Ko vključimo vitamin C v našo vsakodnevno nego kože, lahko občutimo njegove blagodejne učinke na več nivojih: ten je bolj izenačen, navlaženost je znatno boljša, koža je zaščitena pred škodljivimi učinki okolja in je videti bolj mladostna, tak videz pa se bo lahko ohranil še dolgo.  

Kdaj ga lahko uporabljamo?

Lahko ga uporabljamo tako zvečer kot tudi zjutraj.

vitamin c

 

Vitamin C proti staranju in za sijoč ten kože

Obstaja veliko različnih oblik vitamina C, ki imajo blagodejne učinke na kožo, za vse pa velja, da so močni antioksidanti z odličnim delovanjem tako pred pojavom prvih znakov staranja kot tudi v kasnejših fazah.

Ko dodamo v našo vsakodnevno nego kože kvalitetne izdelke na osnovi vitamina C, lahko ti doprinesejo številne dobrodejne učinke za našo kožo – poenotijo ten kože, jo ščitijo pred škodljivimi dejavniki okolja, znatno izboljšajo navlaženost kože in še dolgo ohranjajo mladosten videz kože. 

Askorbinska kislina: kraljevska oblika vitamina C

Askorbinska kislina oz. L-Askorbinska kislina je najbolj raziskana oblika vitamina C, ki se uporablja za nego kože. V primerjavi z drugimi blagodejnimi oblikami vitamina C ima askorbinska kislina zvezdniški status zahvaljujoč njenim antioksidantnim lastnostim, ki koži podarjajo občutek večje čvrstosti. Rezultati raziskav so potrdili tudi zmogljivost te izredne učinkovine, da znatno izboljša videz kože, tako da postane bolj izenačena in sijoča.

Priporočamo uporabo naslednjih izdelkov 

Paula’s Choice

Redna cena: 40,00 €

Special Price 34,00 €

Paula’s Choice

Redna cena: 54,00 €

Special Price 45,90 €

Paula’s Choice

Redna cena: 61,00 €

Special Price 51,85 €

Visoke koncentracije vitamina C 

V naši ponudbi je kar nekaj izdelkov z visoko koncentriracijo vitamina C, ki delujejo in rešujejo najtrdovratnejše težave kože ne glede na njeno tipologijo.

Izvrsten izdelek C25 Super Booster znamke Paula’s Choice se uporablja le točkovno, na najbolj težavnih predelih s trovratnejšo pigmentacijo in/ali gubami, C15 Super Booster pa lahko uporabljamo na celotni površini obraza, da bi jo osvežili, jo učvrstili in regenerirali, ob tem pa tudi opazno izboljšali njene nepravilnosti.

Tudi nižje koncentracije vitamina C zelo dobrodejno vplivajo na kožo. Močnejše formulacije dosegajo izjemne rezultate in so še posebno priporočljive za izboljšanje specifičnih težav kože, vendar pa tudi blažje formulacije vlažilnih krem, tonikov in serumov pripomorejo h učinkoviti regeneraciji kože.

Rezultati raziskav so dokazali, da tudi najnižje koncentracije vitamina C (kot na primer 0,6 odstotna koncentracija) doprinesejo koži izvrstno antioksidantno delovanje ter odlične učinke proti staranju kože. Tudi izdelek s povprečno koncentracijo vitamina C lahko, glede na vrsto težave, kožo regenerira, jo zgladi in ji podari čudovit lesk.

Za konec ne gre pozabiti, da so vsi antioksidanti vključno s čistim vitaminom C in njegovimi stabilnimi različicami neobstojni na zraku in svetlobi. To pomeni, da če želimo ohraniti dobrodejne učinke izdelka za kožo z antioksidanti, mora biti ta shranjen v neprosojni tubi, v zrakotesni steklenički ali v embalaži z dozirno pumpico. Izdelek z vitaminom C v običajni posodici s pokrovčkom ni v nobenem primeru dober nakup! 

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w