Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.

Kdo lahko uporablja Paula's Choice linijo CLEAR?

Izdelki iz linije CLEAR so idealni tako za moške, kakor za ženske vseh starosti, ki jih mučijo občasni izbruhi manjših do srednje intenzivnih nečistoč (mozolji, ogrci). Izdelki ne vsebujejo alkohola in nepotrebnih iritantov, ki navadno zadeve samo poslabšajo.

Zakaj izdelki iz linije CLEAR ne vsebujejo alkohola, barvil, esencialnih olj ali dišav?

Večina izdelkov na trgu, ki se naj bi borili proti aknam in drugim nečistočam, vsebujejo alkohol, naravne in umetne dišave, mentol ali meto, izvlečke citrusov. Paula teh sestavin v svoje izdelke ni vključila zato, ker je dokazano, da izbruhe samo poslabšajo – povečajo izločanje maščob in videz rdečice.

Zakaj je alkohol tako slab za mojo kožo?

Raziskave kažejo, da alkohol povzroča poškodbe prostih radikalov, zmanjša sposobnost celjenja kože in ubija kožne celice. Je močan iritant in prav tako kot vsi ostali iritanti poveča nastajanje maščob, kar se pokaže kot bolj mastna koža, tako na videz, kot na dotik. Alkohol prav tako draži kožo, to pa lahko opazimo, ko koža postane še bolj rdeča in dehidrirana.

Kako bodo izdelki iz CLEAR linije pomagali meni?

Paula's Choice CLEAR linija združuje koristi precizno zasnovane salicilne kisline in anti – bakterijskih sestavin, brez dražečih sestavin. Raziskave kažejo, da je učinkovitost teh sestavin zelo obsežna. Izdelki so učinkoviti, toda nežni in ponujajo inteligenten način zdravljenja nepravilnosti, podprt z ogromno raziskavami.  

Kako boste vedeli, da vam izdelki CLEAR pomagajo? Opazili boste posebno razliko, takoj, ko boste nanesli Paula's Choice izdelek na kožo. Vaša koža bo na dotik mehkejša, bolj navlažena, manj mastna in rdečica bo skoraj popolnoma izginila.

Kakšne rezultate lahko pričakujem po uporabi CLEAR izdelkov?

Paula's Choice CLEAR izdelki bodo vidno izboljšali videz manjših do srednje intenzivnih nepravilnosti, in občutno zmanjšali čas celjenja rdečih madežev, ki so ostali od prejšnjih izbruhov nečistoč. Opazili boste tudi občutno zmanjšanje ogrcev, verjetno jih bo izginilo veliko več, kot pa po kateremkoli drugem izdelku, ki ste ga uporabljali prej. Za težje primere je priporočljivo dodati izdelek z benzoil peroksidom v vašo rutino. Dobite jih lahko v lekarni brez recepta (zaradi EU predpisov se ne smejo prodajati kot kozmetični izdelki). Za tiste, katerih koža ne prenaša benzoil peroksida je pa odlična alternativa Paula's Choice RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment with Azelaic Acid + BHA.

Kako hitro se opazijo učinki?

Večina naših uporabnikov (ki so hkrati uporabljali tudi benzoil peroksid) je opazila prvo izboljšanje že v enem dnevu. Opazili so zmanjšanje rdečice in zmanjšanje stopnje nepravilnosti, ter rdečih madežev (po-vnetna hiperpigmentacija). Ob nadaljnji uporabi izdelkov in doslednem upoštevanju vaše rutine se bodo rezultati nadaljevali.

Kakšen je pravilni način uporabe CLEAR izdelkov?

Čistilo in tonik uporabite dvakrat dnevno. Če imate občasne izbruhe, priporočamo, da začnete s tonikom 'Regular Strength'. Če po štirih tednih ne opazite želenega učinka, zamenjajte z različico 'Extra Strength'. Če imate srednje intenzivne do hude nečistoče, lahko že takoj začnete z Extra Strength različico in dodate še izdelek, ki vsebuje benzoil peroksid v svojo rutino. Za tiste, kateri benzoil peroksida ne prenašajo, je odlična alternativa Paula’s Choice RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment with Azelaic Acid + BHA. Pogostost uporabe in moč izdelka prilagodite glede na odzive vaše kože.

Priporočamo vam naslednje izdelke

Paula’s Choice
20,00 €

Kako se bo moja koža odzvala na CLEAR izdelke?

Lahko pričakujete, da bo vaša koža po uporabi čista, mehka in opazili boste zmanjšanje nečistoč. 

Imam občutljivo kožo. Lahko uporabljam CLEAR izdelke?

Učinkovite, toda nežne formule so primerne tudi za občutljivo kožo in izdelki s salicilno kislino so priporočljivi za tiste, ki se borijo proti nečistočam in rozaceji.

 Imam samo občasne izbruhe. Kako pogosto bi moral/a uporabljati CLEAR izdelke?

Za najboljše rezultate je CLEAR izdelke potrebno uporabljati dnevno, tako kot vsak drug izdelek proti nečistočam. Nečistoče lahko uspešno nadzorujemo s CLEAR rutino (če je potrebno, podprto z izdelkom, ki vsebuje benzoil peroksid), toda samo če vestno uporabljate izdelke, tako kot je navedeno. Če je vaša koža občutljiva na benzoil peroksid, priporočamo odlično alternativo Paula’s Choice RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment with Azelaic Acid + BHA.

So CLEAR izdelki učinkoviti tudi proti ogrcem in zamašenim poram?

CLEAR salicilna kislina pomaga odpraviti ogrce in zamašene pore, zaradi učinka pilinga znotraj por, kjer se ogrci pojavljajo. 

Lahko uporabljam druge izdelke skupaj s CLEAR izdelki?

Vsi CLEAR izdelki se lahko kombinirajo z drugimi Paula's Choice izdelki, na primer s sončnimi kremami, vlažilnimi kremami in serumi. Če uporabljate izdelek, ki ste ga dobili na recept za boj proti aknam ali drugim nečistočam, vas prosimo, da se posvetujete z vašim zdravnikom, preden začnete uporabljati izdelke CLEAR. Vaš zdravnik vam bo lahko svetoval kako lahko te izdelke vključite v svojo rutino. 

Kakšna je razlika med izdelkoma Clear Regular in Extra Strength?

Razlika je v sistemu za dovajanje in kaj je bolj primerno za vaš tip kože. Oba izdelka vsebujeta 2% salicilne kisline. Regular Strength pusti na vaši koži skoraj breztežen občutek in je do vaše kože zelo nežen, ker ima pH 3.9. Extra Strength pa lahko prodre globlje v pore in ima pH okrog 3.5, kar deluje bolje pri bolj trdovratnih in obstojnih nečistočah. Oba tonika sta zelo učinkovita. Da bi ugotovili, kateri je za vas najbolj primeren, bo mogoče potrebno nekaj eksperimentiranja.

Je CLEAR Extra Strength 2% BHA kaj drugačen kot 2% Liquid BHA?

Extra Strength tonik je enak, kot Paula's Choice najbolj prodajani 2% BHA Liquid. Oba izdelka sta enake velikosti in imata enako ceno. Edina razlika je embalaža. Paula je pomislila, da tisti z nečistočami ne bodo opazili izdelka 2% BHA Liquid, zato je ta izdelek dodala v CLEAR linijo, ker je tako učinkovit v boju proti nečistočam.

Zakaj niso vsi CLEAR izdelki na voljo tudi v EU?

Zaradi evropskih predpisov nekaterih izdelkov* ne smemo prodajati. Dobra novica pa je, da so na voljo najboljši izdelki z 2% salicilno kislino (BHA)! BHA izdelki so zelo učinkoviti pri odpravljanju ogrcev in zamašenih por. Poleg tega pa ima salicilna kislina naravne protivnetne in antibakterijske lastnosti. Ta kombinacija je tisto, kar naredi CLEAR tonike zelo učinkovite v boju proti nečistočam.

(*) V Evropski Uniji lahko kupimo izdelke z benzoil peroksidom v lekarnah na recept, toda ne smejo se prodajati kot kozmetični izdelki. Za tiste, ki so na benzoil peroksid preobčutljivi, se priporoča Paula’s Choice RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment with Azelaic Acid + BHA.

 

Viri: Skin Pharmacology and Physiology, June 2008, pages 124–135, 2Biochemistry and Pharmacology, June 2007, pages 1786–1795, 3Contact Dermatitis, June 2006, pages 303–312, 4 British Journal of Dermatology, July 2005, pages 124–131, Skin Care—From the Inside Out and Outside In,” Tufts Daily, April 1, 2002, 6eMedicine Journal, May 8, 2002, volume 3, number 5, www.emedicine.com, 7Cutis, February 2001, pages 25–27, 8 Contact Dermatitis, January 1996, pages 12–16, 9http://pubs.niaaa.nih.gov/publications/arh27-4/277-284.htm, Journal of the American Academy of Dermatology, November 1999, pages 710–716, 12Lancet, December 2004, pages 2188–2195, 13 Seminars in Dermatology, December 1990, pages 305–308, 14Expert Opinion on Pharmacotherapy, April 2008, pages 955-971, Archives of Dermatologic Research, April 2008, pages Supplemental S31–S38;, 16Journal of Cosmetic Dermatology, March 2007, pages 59–65, 17Skin Pharmacology and Physiology, May 2006, pages 283–289, The British Journal of Dermatology, May 2005, pages 1,015-1,021, The British Journal of Dermatology, May 2005, pages 1,015-1,021, The British Journal of Dermatology, May 2005, pages 1,015-1,021, Journal of Cosmetic Science, November-December 2004, pages 519-531, European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics, November 2003, pages 407-412 - See more at: http://www.paulaschoice-eu.com/learn/clear-anti-blemish/#sthash.U79hhVfR.dpuf

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w