Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.
Copper Amino Isolate Serum 2:1 - 15ml

Copper Amino Isolate Serum 2:1 - 15ml

Na zalogi Odprema v 24-48h

47,00 €

+

-

Količina: 15 ml

CAIS2 je druga generacija večkratno nagrajenega seruma Copper Amino Isolate Serum 1.00% iz linije NIOD.

Serum je namenjen vzdrževanju zdrave in mladostne kože, s sposobnostjo obnavljanja kože in nastanka kolagena pa nudi sodoben pristop pri naslavljanju vseh znakov staranja. Ta pristop se oddaljuje od tradicionalne miselnosti, da naj bi znake staranja targetirali individualno in se namesto tega osredotoča na temelje zdrave kože.

Medtem, ko je prva generacija seruma CAIS 1% vsebovala 1% direktnega GHK bakrovega peptida (znanega tudi kot GHK-Cu), nova generacija Copper Amino Isolate Serum 2:1 vsebuje 2% čistega GHK peptida, od katerega se 1% veže z bakrovimi ioni, ko se ga zmeša z aktivatorjem, pri tem pa nastane svež, obnavljajoč GHK-Cu (bakrov peptid), preostanek 1% prostega GHK peptida pa je namenjen spodbujanju nastanka kolagena. Posodobljena različica seruma vsebuje dodatno tudi peptide, ki podpirajo nastanek kolagena, Tripeptide-29, Acetyl Tetrapeptide-2 in Trifluoroacetyl Tripeptide-2. Osnova seruma CAIS2 je monorazpršen rastlinski glikogen, Myristoyl Nonapeptide-3, ki pospešuje penetracijo in hialuronska kislina.

In končno, medtem, ko je CAIS potreboval nevtralen pH, je CAIS2 stabilen in učinkovit pri pH med 4.5 (kislo) in 7.4 (alkalno). CAIS2 ne potrebujete hraniti v hladilniku. 

TEHNOLOGIJE ZA ZDRAVJE

1.0 % čistega, nerazredčenega bakrovega tripeptida-1 (GHK-Cu) + 1.0 % čistega, nerazredčenega tripeptida-1 (GHK)

CAIS2 vsebuje 2% čistega GHK peptida (tripeptid-1), ločenega od bakrovih ionov. Po tem, ko zmešamo obe komponenti, nastane 1% svežega bakrovega tripeptida-1 (GHK-Cu), 1% tripeptid-1 (GHK) pa ostane v prosti obliki. Tako GHK kot GHK-Cu se nahajata v naravi in sta bila prvotno izolirana iz človeške plazme. Koncentracija teh peptidov v človeški plazmi z leti upada in do 60. leta ta upad preseže 60%. Naravna vloga teh peptidov v človeškem telesu vključuje aktivacijo številnih naravnih funkcij, vključujoč celjenje, imunske funkcije, sintezo kolagena, proizvajanje fibroblasta in protivnetne odzive, medtem, ko čisti GHK nudi močno podporo pri nastajanju kolagena.

Številni topični izdelki proti staranju kože vsebujejo različne oblike GHK in GHK-Cu peptidov v ekstremno majhnih količinah. Običajno govorimo o nekaj delcih na milijon tudi v izdelkih, ki naj bi vsebovali visok % omenjenih peptidov, a končna koncentracija skoraj nikoli ne preseže 0,01%, ti peptidi pa se nato v koži pretvorijo v še manjše količine čistih bakrovih peptidov. 

Visoka 2% koncentracija GHK in GHK-Cu v serumu CAIS2 učinkuje pri znakih staranja, kot so vidne površinske poškodbe, neenakomeren ten, vidno povečane pore in splošno pomanjkanje zdravega sijaja, ki je normalno prisoten pri mladostni koži. Na kratko, koža bo izgledala bolj zdravo, z redno uporabo pa se bo nadaljevalo vidno izboljševanje. 

PRO-KOLAGENSKE TEHNOLOGIJE

> 9.0% čistega, nerazredčenega tripeptida-29

Ta aminokislinska sekvenca glicin-prolin-hidroksiprolina podpira zdrav kolagen in deluje sinergistično z GHK in GHK-Cu.

> 4.0% kompleksa acetil tetrapeptida-2 in trifluroacetil tripeptida-2

Medtem, ko se pro-kolagenski peptidi fokusirajo na količino kolagena, te napredne peptidne tehnologije skrbijo za kvaliteto zdravega kolagena in njegovo delovanje v koži, da ta izgleda bolj čvrsta.

INTEGRITETA IN TEHNOLOGIJE ZA DOSTAVO

0,10% čistega, monorazpršenega rastlinskega glikogena

Glikogen je izvleček iz živalskih virov in je poli-razpršen. Ta napreden, 100% rastlinski mono-razpršen glikogen se obnaša kot trde kroglice, ki ščitijo formulacijo peptidov, a razpadejo ob nanosu na kožo.

> 9% kompleks Myristoyl Nonapeptide-3

Ta lipo-oligopeptid nudi podporo pri zdravi obnovi kože, ki je nujna za penetracijo tehnologij v tej formuli in izdelkih, ki jih nanesemo naknadno. 

Razvejan polimer hialuronske kisline

Unikatna oblika hialuronske kisline neživalskega izvora pomaga pri dostavi vode in vodotopnih aktivov zaradi svoje gel strukture. 

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Copper Amino Isolate Serum 2:1 - 15ml

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite.
  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena Artikla
ACTIVATOR Aqua (Water), Glycerin, Tripeptide-29, Tripeptide-1, Myristoyl Nonapeptide-3, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Acetyl Tetrapeptide-2, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Glycogen, Propanediol, Pentylene Glycol, Dextran, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Isoceteth-20, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin. COPPER CONCENTRATE Aqua (Water), Copper Gluconate, Isoceteth-20, Phenoxyethanol, Chlorphenesin. Note: The Activator contains 2% pure GHK (Tripeptide-1). The Serum bottle, before mixing, contains Copper Gluconate. Once mixed, 1% GHK is left in free form, while 1% binds to the Copper Gluconate to form 1% Copper Tripeptide-1 (known as GHK-Cu or Copper Peptides). The "2:1" reference in the name of this product reflects the 2-to-1 ratio of GHK to GHK-Cu.
Uporabite kot prvi korak po čiščenju in pred nanosom drugih tretmajev. NIOD po aplikaciji tega izdelka priporoča uporabo Multi-Molecular Hyaluronic Complex (MMHC).
KVALITETA IZDELKOVUčinkovite formule izdelkov z višjo koncentracijo aktivnih sestavin, brez dišav in dražečih sestavin.Učinkovite formule izdelkov z visoko koncentracijo aktivnih sestavin.
NI TESTIRANO NA ŽIVALIH Noben izdelek na naših virtualnih poličkah ni testiran na živalih, večina izdelkov pa ima certifikat Leaping Bunny.Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
VARUJEMO OKOLJE Polnila s katerimi zavarujemo izdelke, da varno prispejo do vas, so izdelani iz koruznega škroba in so biorazgradljivi.Izdelke pri pakiranju zaščitimo s polnili, izdelanimi iz koruznega škroba, ki so biorazgradljivi.

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w