Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.
Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS 3) - 30ml
-15%
Novo
Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS 3) - 30ml

Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS 3) - 30ml

Ni na zalogi

Redna cena: 72,00 €

Special Price 61,20 €

Količina: 30 ml
pH vrednost: 5.70-6.70

CAIS 3 1:1 je tretja generacija NIOD-ovega večkrat nagrajenega seruma. CAIS 3 1:1 nadomešča Copper Amino Isolate Serum 2:1.

Z osredotočenim prizadevanjem za ohranjanje zdrave kože, ta serum obnavlja kožo in spodbuja nastajanje kolagena, s tem pa ponuja nov pristop s katerim posredno ciljamo na vse vidne znake staranja kože. Takšen pristop odstopa od tradicionalnega mišljenja o obravnavanju vsakega od vidnih znakov staranja kože posebej. Namesto tega pa serum temelji na spoštovanju zdravja kože.

Prejšnja generacija CAIS je vsebovala 2 % čistega GHK peptida, od tega je 1% raztopljenega z bakrenimi ioni med mešanjem. Ti pa tvorijo 1% na novo sestavljenega in obnovitvenega GHK-Cu (bakrovi peptidi), hkrati pa ga ostane 1% v osnovni obliki, pro-kolagenski GHK peptid, za končno razmerje 1:1. Do nove formule ne pridemo z enakim postopkom, ampak se zmesi doda 1% koncentracija v naprej pripravljene stabilne oblike GHK-Cu, poleg 1% GHK peptida. Ker ta formula ne zahteva več dodatnega GHK peptida za kompleksacijo (tvorjenje skupkov) bakra in ni dodan noben drug vir bakra, nosi ime CAIS 3 1:1, kot odraz razmerja teh sestavin v formulaciji.

CAIS 3 1:1 vključuje tudi dodatne peptide, ki podpirajo kolagen, tripeptid-29, acetil tetrapeptid-2 in trifluoroacetil tripeptide-2. Njihova osnova združuje glikogen pridobljen iz rastlin, ki poveča razpoložljivost tako miristoil nanopeptida-3 kot tudi križno vezane hialuronske kisline.

 

TEHNOLOGIJE ZA ZDRAVO KOŽO

1% čisti nerazredčeni bakrov tripeptid-1 (GHK-Cu) + 1% čisti nerazredčeni tripeptid-1 (GHK)

CAIS 3 1:1 dostavi 1% čistega GHK peptida (tripeptid-1), poleg 1% bakrovega tripeptida-1 (GHK-Cu). Tako GHK kot GHK-Cu se nahajata v naravi in sta izolirana iz človeške plazme. Koncentracija teh peptidov v človeški plazmi prične padati s staranjem, to se zgodi v poznih najstniških letih. Naravna vloga teh peptidov, ki jih najdemo v človeškem telesu, vključuje aktivacijo široke palete funkcij zdravja kože, vključno s celjenjem, imunsko funkcijo, sintezo kolagena, proizvodnjo fibroblastov in protivnetnimi odzivi, medtem ko čisti GHK ponuja močno pro-kolagensko podporo.

 

2% koncentracija GHK in GHK-Cu v CAIS 3 1:1 cilja na vidne znake staranja kože, vključno z nepravilnostmi teksture kože, neenakomernim tonom, vidno povečanimi porami in splošnim pomanjkanjem zdravega sijaja, ki je običajno prisoten pri mlajši koži. Skratka, koža bo videti bolj zdrava z vidnimi izboljšavami z nadaljnjo uporabo.

 

PRO-KOLAGENSKE TEHNOLOGIJE

9% čisti nerazredčeni tripeptid-29

To aminokislinsko zaporedje glicina-prolina-hidroksiprolina podpira zdrav kolagen in deluje sinergistično z GHK in GHK-Cu v tej funkciji.

4% kompleks acetil tetrapeptida-2 in trifluoroacetil tripeptida-2

Medtem ko se pro-kolagenski peptidi osredotočajo na količino kolagena, te napredne peptidne tehnologije podpirajo kakovost kolagena in vezavo med kožnimi celicami, koža pa izgleda bolj čvrsto in je enakomerneje grajena.

 

CELOVITOST IN TEHNOLOGIJE DOSTAVE

0,1% čisti mono-razpršeni rastlinski glikogen

Glikogen po navadi pridobivajo iz živalskih virov v poli-disperzni obliki. Ta napredni 100% rastlinski mono-razpršen glikogen deluje kot trdne sfere, ki ščitijo formulacijo peptidov, vendar se te povezave prekinejo ob nanosu (ob stiku s kožo) za optimalno dermalno izpostavljenost.

9% kompleks miristoil nonapeptid-3

Ta lipo-oligopeptid podpira zdravo obnovo kože, ki je bistvenega pomena za čim večjo dovzetnost kože za tehnologije v tej formulaciji in tiste, ki se uporabljajo pri vseh kasnejših zdravljenjih.

Hialuronska kislina – križni polimer

Edinstvena križno vezana ne-živalska oblika hialuronske kisline pomaga pri dostavi vode in vodotopnih aktivnih snovi skozi njeno neenakomerno strukturo gela.

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 (CAIS 3) - 30ml

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite.
  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena Artikla
Aqua (Water), Glycerin, Tripeptide-29, Tripeptide-1 Copper Acetate, Tripeptide-1 Acetate, Myristoyl Nonapeptide-3, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Acetyl Tetrapeptide-2, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Glycogen, Propanediol, Pentylene Glycol, Dextran, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Isoceteth-20, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Nanesite na obraz zjutraj in zvečer. Serum nanesite po čiščenju, pred nanosom gostejših serumov ali krem.

Testi občutljivosti (patch testi ali krpični testi) na enostaven način predvidijo, ali lahko pride do negativne začetne reakcije na prvič uporabljeni izdelek. Priporočljivo je, da preden vključite kateri koli nov izdelek v rutino, naredite test občutljivosti. V nadaljevanju je opisana splošna metoda za izvajanje testa, ki temelji na vrsti izdelka.  

  • Nanesite majhno količino izdelka na očiščen predel kože na zgornji podlakti.
  • Območje naj bo suho.
  • Če ima izdelek določeno trajanje uporabe, ga po tem času izperite. Sicer izperite po 24 urah.
  • Če med preizkusom kadarkoli opazite kakšno rdečico, srbečico, mehurje oziroma občutite pekoč ali dražeč občutek, izdelka ne uporabljajte.  

 

KVALITETA IZDELKOVUčinkovite formule izdelkov z višjo koncentracijo aktivnih sestavin, brez dišav in dražečih sestavin.Učinkovite formule izdelkov z visoko koncentracijo aktivnih sestavin.
NI TESTIRANO NA ŽIVALIH Noben izdelek na naših virtualnih poličkah ni testiran na živalih, večina izdelkov pa ima certifikat Leaping Bunny.Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
VARUJEMO OKOLJE Polnilni kosmiči, ki skrbijo, da izdelki varno prispejo do vas, so izdelani iz koruznega škroba in so biorazgradljivi.Izdelke pri pakiranju zaščitimo s polnili, izdelanimi iz koruznega škroba, ki so biorazgradljivi.

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w