Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.
Granactive Retinoid 5% in Squalane

Granactive Retinoid 5% in Squalane

Na zalogi Odprema v 24-48h

15,50 €

+

-

Količina: 30 ml

Visoko stabilna, brezvodna raztopina z 0.5% estrom vse trans retinojske kisline 

Brezvodna raztopina vsebuje 5% koncentracijo aktivnega naprednega retinoidnega kompleksa z imenom Granactive Retinoid, za katerega se je izkazalo, da nudi boljše rezultate v boju proti znakom staranja brez draženja in drugih pomanjkljivosti v primerjavi z običajnim retinolom. Granactive Retinoid, aktivna tehnologija podjetja Grant Industries vsebuje utekočinjen hidroksipinakolon retinoat, visoko napredno obliko retoinoida, ki je pravzaprav ester vseh trans retinojskih kislin, zato deluje mnogo bolj učinkovito proti staranju od običajnega retinola, retinil palmitata in skoraj vseh ostalih oblik retinoidov, ki so na voljo brez recepta. 

Ta izdelek vsebuje aktivne tehnologije retinoidov naslednje generacije, ki dokazano bolj učinkovito popravljajo znaka staranja brez draženje od običajnega retinola. Te tehnologije se ne morejo primerjati direktno z retinolom iz vidika koncentracije, saj vsebujejo različne oblike retinoida, na podoben način kot ne moremo primerjati koncentracij retinola in retinojske kisline.

Opozorilo: Uporaba retinoidov lahko povečajo občutjivost kože na UV sevanje. Zaščita pred soncem je tako še posebej pomembna pri uporabi retinoidov. Ta izdelek se ne sme uporabljati v kombinaciji z ostalimi retinoidi vključujoč z retinolom ali retinojsko kislino. Ta izdelek ni zdravilo za akne. Koža nagnjena k aknam se lahko v prvih tednih uporabe katerih koli retinoidov (vključno z retinoidi v tej formulaciji) dodatno poslabša.

Opomba: Med nosečnostjo in dojenjem je priporočljivo, da se ognete izdelkom za nego kože, ki vsebujejo retinoide (tudi formulacije z Granactive Retinoidom in Retinolom).

Še en odličen izdelek

Najprej bi pohvalila krasno teksturo izdelka, za katero predvidevam je zaslužen skvalan. Po nanosu koža kar zasije, je navlažena in sedaj v poletnem času zvečer dejansko ne rabi čez kreme. Kar se tiče učinka na gube in ostale znake staranje je verjetno še malce prezgodaj govoriti, a po nekaj tednih uporabe že opažam boljšo teksturo in bolj izenačen ten kože.

d Od

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Granactive Retinoid 5% in Squalane

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite.
 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena Artikla
Squalane, C12-15 Alkyl Benzoate, Bisabolol, Dimethyl Isosorbide, Hydroxypinacolone Retinoate, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil.

Nanesite manjšo količino izdelka na obraz zvečer kot del vaše rutine nege kože, najbolje po serumih na vodni osnovi in pred težjimi izdelki. Ne uporabljajte skupaj z ostalimi retinoidi. Zjutraj uporabljajte sončno (SPF) zaščito. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w