Spletna trgovina Superskin deluje nemoteno. Covid-19 nasveti in priporočila glede dostave. Preberi več > 

Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.
Multi-Molecular Hyaluronic Complex MMHC2 - 15ml

Multi-Molecular Hyaluronic Complex MMHC2 - 15ml

Na zalogi Odprema v 24-48h

30,00 €

+

-

MMHC2 je druga generacija MMHC. Formula nudi multidimenzionalen pristop k nadomeščanju hialurona tako, da združuje kar 15 oblik hialuronskih spojin, hialuronskih predhodnikov in hialuronsko podporno tehnologijo v peptidnem sistemu dostave. Zagotavlja vlaženje na vodni osnovi in omogoča, da je površina kože napeta, elastična, udobna in enotna.

Med 15 hialuronskimi spojinami je ekstremno redka oblika hialuronske kisline. V svetu lepote se izraz hialuronska kislina skoraj vedno nanaša na "natrijev hialuronat", ki je natrijeva sol hialuronske kisline. Ko kozmetične znamke v svojih informacijah in marketinških vsebinah navajajo "hialuronsko kislino", imajo skoraj vedno v mislih ravno to spojino. Medtem, ko MMHC2 vsebuje več oblik natrijevih soli, pa poleg tega vsebuje še 1.0% direktne hialuronske kisline, ki je na seznamu sestavin navedena kot "hyaluronic acid", kar je izjemno redko pri kozmetičnih izdelkih. Direktna hialuronska kislina nudi mnogo bolj kompleksno podporo pri obnovi kot le oskrbo z vodo, ki jo nudi natrijev hialuronat, kar rezultira v izboljšanju elastičnosti in bolj zdravemu videzu kože.

Formula vsebuje tudi podporni sistem hialuronu iz adaptogenih flavonoidov muškatne kadulje, feniletanoid glikozide iz ozkolistnega trpotca in številne dermalne amino kisline. Ta kompleksen sistem deluje kot nekomedogena zaščitna plast za optimiziranje delovanja hialuronskih spojin in za boljše zadrževanje vode.

HIALURONSKE TEHNOLOGIJE

Direktna oblika hilauronske kisline (MMHC2)

Redka in direktna oblika hialuronske kisline, ki je zelo aktivna, kožo obnavlja in ji zaradi izboljšanja elastičnosti daje bolj zdrav videz.

Encimsko aktiviran glukozamin amid kot predhodnik HA

Visoko kompleksna spojina, ki jo pridobivajo z encimsko fosforilacijo N-acetilglukozamina z zelenim kemijskim procesom. 

HA predhodnik z bio kvasovkami 

Vsebuje oligomere acetilne glukoronične kisline, pridobljene z biofermentacijo.

Inovativen HA predhodni peptidni kompleks

Prvi kompleks peptidov na svetu, ki je pro-dekorin in pro-lumikan.

Morski hialuronski kompleks eksopolisaharidov (MMHC2)

Kompleks pridobljen s fermentacijo morske vrste Pseudoaltermonas sp., ki izvira iz obnovljivih virov v Bretaniji, izboljša zadrževanje vode pri temperaturnih nihanjih. 

Hialuronski kompleks iz tamarinda

Rastlinska različica hialurona iz tamarinda je enaka hialuronski kislini v našem telesu in nudi takojšnje vlaženje, skozi redno uporabo pa pripomore k bolj elastični koži. 

Hialuronski kompleks iz gob

Hialuronska kislina iz gob je enaka hialuronski kislini v našem telesu in nudi 400% več površinskega vlaženja kot hialuronska kislina (ki že tako nase veže 1000-kratnik svoje teže vode), a brez močne privlačnosti z vodo, ki lahko prepreči penetracijo v kožo. 

Hialuronski kompleks iz rožiča

Saharid iz rožiča takoj po nanosu nudi lahko vlaženje povrhnjice in spodbuja kožo, da bolje privlači vlago iz zraka.

Razvejan polimer hialuronske kisline

Unikatna oblika hialuronske kisline neživalskega izvora pomaga pri dostavi vode in vodotopnih aktivnih sestavin skozi svojo gelno strukturo, z redno uporabo pa vzdržuje vsebnost vode. Kompleksni način dostave omogoča, da ostanejo manjše molekule aktivne tudi v prisotnosti hialuronske kisline (z višjo molekularno maso), ki pogosto ovira absorpcijo. 

Hialuronski kompleks z zelo nizko molekularno maso  

Hialuronski kompleks v skoraj nemogoče nizki molekularni masi ob redni uporabi zagotavlja dolgotrajno vlaženje.

Hidroliziran hialuronski kompleks z nizko molekularno maso  

Z redno uporabo nudi dolgotrajno udobje in vlaženje.

Hialuronski kompleks s srednjo molekularno maso  

Nudi kratkotrajno udobje in vlaženje.

Hialuronska kislina, pridobljena s fermentacijo (visoka molekularna masa)

Visoko prečiščen fermentiran derivat hialuronske kisline nudi odlično površinsko vlaženje in udobje, hkrati pa preprečuje izgubo vlage. 

Butirat hialuronske kisline

Unikaten kompleks, ki je rezultat reakcije med butirično kislino in hialuronanom, nudi podporo epidermični zaščiti in izboljšuje splošno zdravje kože.

Podporni sistem hialuronske kisline iz flavonoidov muškatne kadulje, feniletanoida glikozidov iz ozkolistnega trpotca in dermalne amino kisline (MMHC2) 

Deluje kot nekomedogena zaščitna plast, ki optimizira delovanje hialuronskih spojin ter pomaga bolje zadrževati vodo.

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Multi-Molecular Hyaluronic Complex MMHC2 - 15ml

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite.
  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena Artikla
Aqua (Water), Hydrolyzed Yeast Extract, Glycerin, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Butyroyl Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Pseudoalteromonas Exopolysaccharides, Tamarindus Indica Seed Gum, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Myristoyl Nonapeptide-3, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Salvia Sclarea Extract, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, PCA, Sodium PCA, Betaine, Sodium Lactate, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Algae Extract, Sodium Salicylate, Lecithin, Polyglucuronic Acid, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sclerotium Gum, Pullulan, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Propanediol, Pentylene Glycol, Dimethyl Isosorbide, Citric Acid, Magnesium Chloride, Silica, Polysorbate 20, Ethoxydiglycol, Propyl Gallate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.

Priporočamo uporabo z Copper Amino Isolate Serum (CAIS). Če uporabljate CAIS, nanesite CAIS po čiščenju, nato pa nadaljujte z Multi-Molecular Hyaluronic Complex (MMHC). Če jih uporabljate ločeno, nanesite MMHC po čiščenju in pred nanosom drugih izdelkov. Nanesite manjšo količino na celoten obraz. Opomba: MMHC pomaga pri absoprciji drugih izdelkov. 

KVALITETA IZDELKOVUčinkovite formule izdelkov z višjo koncentracijo aktivnih sestavin, brez dišav in dražečih sestavin.Učinkovite formule izdelkov z visoko koncentracijo aktivnih sestavin.
NI TESTIRANO NA ŽIVALIH Noben izdelek na naših virtualnih poličkah ni testiran na živalih, večina izdelkov pa ima certifikat Leaping Bunny.Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
VARUJEMO OKOLJE Polnila s katerimi zavarujemo izdelke, da varno prispejo do vas, so izdelani iz koruznega škroba in so biorazgradljivi.Izdelke pri pakiranju zaščitimo s polnili, izdelanimi iz koruznega škroba, ki so biorazgradljivi.

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w