Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani SUPERSKIN

Splošni pogoji spletnega mesta v lasti Informo d.o.o. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in na podlagi priporočil GZS ter mednarodnih priporočil za e-poslovanje.

Z uporabo te spletne strani (v nadaljevanju “spletno mesto”) soglašate z naslednjimi splošnimi pogoji. Ti splošni pogoji veljajo za vašo uporabo tega spletnega mesta, za vsako naročilo, ki ga oddate preko spletnega mesta, za vsak nakup preko spletnega mesta in za vsak dogovor med vami in podjetjem Informo d.o.o. (Superskin).

Podatki o podjetju

Informo d.o.o. Brezje pri Grosupljem 24, SI-1290 Grosuplje
TRR: SI56 1010 0004 9266 392
Matična številka: 6348904000
ID za DDV: SI 76945359


S spletnim mestom www.superskin.si (v nadaljevanju superskin.si ali »spletno mesto«) upravlja podjetje Informo d.o.o. (v nadaljevanju »ponudnik«).

Registracija

Ob registraciji v sistem spletne trgovine si uporabnik izbere uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime je veljaven elektronski naslov, geslo pa si uporabnik izbere sam. Elektronski naslov in geslo uporabnika povezujeta z vnesenimi podatki, zato vas prosimo, da ste pozorni na to, da vnesete natančne in pravilne podatke, saj vas bomo le tako lahko obvestili o morebitnih spremembah glede izdelkov oziroma vašega naročila.

Ponudnik tako zagotavlja lažje nakupe in pregled spletnega mesta, hkrati pa zagotavlja zaščitenost podatkov, ki bodo uporabljeni v skladu z vsemi navedenimi pogoji uporabe spletnega mesta, s katerimi se uporabnik strinja. Splošni pogoji poslovanja določajo pravice in dolžnosti ponudnika in uporabnika ter njun medsebojni odnos.

Dostopnost informacij

(povzetek zakonodaje)

Ponudnik bo kupcu vselej zagotovil:

a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)

b) kontaktne podatke za hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)

c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)

d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku)

e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza

g) način plačila in dostave

h) časovno veljavnost ponudbe

i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka

j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci

Ponudba izdelkov

Spletno mesto je ažurirano v najkrajšem možnem času. V primeru, da izdelkov ni na zalogi, je to jasno razvidno na spletnem mestu.

Načini plačila

Pri spletnem nakupovanju ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

- plačilo preko sistema PayPal

- plačilo s kreditnimi karticami (MasterCard, Visa …)

- plačilo po povzetju z gotovino ali kreditno/debetno kartico. GLS Slovenija sprejema naslednje kartice: BA, ACTIVA, MAESTRO, MASTERCARD, VISA, DINERS, VISA ELECTRON in AMERICAN EXPRESS

- plačilo po predračunu (z nakazilom na račun podjetja)

V paketu z naročenimi izdelki boste prejeli račun z jasno navedenimi stroški nakupa. Obvestilo o možnosti odstopa od pogodbe in način vračila blaga sta natančneje obrazložena pod podnaslovom Vračilo blaga. Stanje svojega naročila lahko spremljate na strani “Moj račun”, kjer lahko tudi urejate podatke.

Cene izdelkov in veljavnost ponudbe

Vse cene v spletni trgovini superskin.si so v evrih, vključujejo DDV in veljajo od 01.01.2017. Cene so nepreklicne in veljajo na dan in uro potrditve naročila. Cene lahko naročnik spreminja brez predhodnega obvestila. Roki veljavnosti akcijskih ponudb veljajo do navedenega datuma oziroma do preklica. Popusti in akcije se med seboj ne seštevajo. Celotna ponudba velja do preklica. Cene ne vključujejo stroškov dostave blaga.

Poštnina

Če znesek naročila znaša 50 EUR ali več, vam poštnino plača spletna trgovina superskin.si, v nasprotnem primeru pa stroške poštnine krije kupec. Ti so fiksni in znašajo 4,50 EUR.

Dostavo izven Slovenije izvedemo po predhodnem dogovoru in se jo obračuna po posebni tarifi. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

Petrol, v skladu s svojim cenikom, zaračunava nadomestilo za izročitev paketov (0,45 EUR) in nadomestilo za odkupno poslovanje (1,05 EUR) na prodajnih mestih BS Petrol. 

    

Dostava izdelkov in rok dobave

Spletna trgovina superskin.si se zavezuje, da bo naročene izdelke poslala v najkrajšem možnem času. Naročila vseh izdelkov, ki imajo označen rok dobave 24h, prejeta na delovni dan do 13.00 ure, bodo odposlana še isti dan ali najkasneje naslednji delovni dan. Če določenega izdelka ni na zalogi in bo zato dobava daljša od treh delovnih dni, vas bomo o tem obvestili preko telefona ali elektronske pošte, zato vas prosimo, da ob prijavi v spletno trgovino superskin.si natančno vpišete svoje podatke. Izdelke, naročene v spletni trgovini superskin,si dostavljata GLS Slovenija in Pošta Slovenije.

Naročilo se smatra kot veljavna kupoprodajna pogodba, ki je v e-obliki shranjena na strežniku ponudnika, kupec pa skupaj z naročilom prejme tudi račun. Ponudnik si pridržuje pravico, da v kolikor kupec v enem primeru naročila po povzetju, paketa ni prevzel in je bil vrnjen ponudniku, v prihodnjem naročilu pred pošiljanjem izdelkov od kupca zahteva plačilo po predračunu.

Cene

V cenah je že vključen 22 % DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in jih lahko ponudnik poljubno spreminja. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila pod zgoraj navedenimi pogoji. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu). Od tega trenutka so cene in pogoji veljavni tako za ponudnika kot za kupca.

Akcijske kode

Naročnik lahko občasno svojim kupcem preko e-mail sporočil ali Facebook aktivnosti izda posebne promocijske kode, ki prinašajo darila ob nakupu ali popust ob nakupu na vse izdelke ali posamezni izdelek. Vse akcijske kode so časovno omejene in po izteku zapadejo. Prav tako velja, da lahko en kupec ob enem nakupu izkoristi le eno akcijsko kodo, kode med seboj niso združljive in jih ni mogoče zamenjati za kaj drugega (npr. popust na drug izdelek, brezplačno poštnino …).

Odstop od kupoprodajnega dogovora

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po 43.č členu ZVPot) pravico, da v petnajstih (15) dneh podjetju na elektronski naslov info@superskin.si sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Kupec lahko vrne prejeto blago v originalnem stanju, nepoškodovano in neodprto, na naslov Rapharm d.o.o., Miklošičeva 30, SI-1000 Ljubljana, kar se smatra za odstop od pogodbe. V kolikor kupec ponudniku sporoči, da namerava odstopiti od nakupa in blago vrniti, ima na voljo 15 dni časa, da blago pošlje nazaj k ponudniku. Strošek pošiljanja blaga v vračilo ostane na strani kupca. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, denar pa nakažemo na transakcijski račun kupca v 30-ih dneh od prejema vrnjenega blaga. Ob vračilu izdelkov se povrne kupnina izdelkov brez stroškov vračanja blaga ponudniku. V znesek vračila je vštet tudi strošek dostave, ki ga je kupec plačal ob nakupu.

Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Kupec je obvezan, da v 15-ih dneh po prejemu blaga na elektronski naslov info@superskin.si sporoči, da namerava blago vrniti, v nasprotnem primeru vračila ne bomo sprejeli in denarja ne moremo povrniti.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, pošiljanje gradiva o novostih, akcijah in ugodnostih, pošiljanje računov in drugih obvestil ter ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko elektronske pošte ali SMS sporočila, v kolikor uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Promocijska elektronska in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine: - jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila, pošiljatelj bo jasno razviden, različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne (prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih), jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Pravno obvestilo

Spletno mesto superskin.si in vsi podatki na njem (slike izdelkov, grafika, besedila in vse ostalo) so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika.

Odveza odgovornosti

Spletna trgovina superskin.si skrbi za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh trgovine, vendar pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dostopnost in cena spremenijo tako hitro, da ne uspemo pravočasno popraviti podatkov, navedenih v spletni trgovini. V takem primeru bomo kupca naknadno obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Fotografije izdelkov v večini primerov prikazujejo dejanski videz izdelka, vseeno pa so lahko včasih zgolj simbolične in ne zagotavljajo nujno dejanskega videza ali lastnosti izdelka.

Pridržujemo si pravico do napak v besedilih oziroma tekstovnih napak.

Spletna trgovina superskin.si si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli in na kakršenkoli način brez predhodnega opozorila spremeni splošne pogoje poslovanja.

Pritožbe in spori

Ponudnik in kupec se strinjata, da bosta morebitne spore reševala med seboj z razumevanjem, spoštovanjem in veliko mero potrpežljivosti. V primeru reklamacij, pritožb ali opomb, je kupec zavezan najprej svoje pritožbe pisno nasloviti na ponudnika preko elektronske pošte na info@ superskin.si. Vse reklamacije se obravnavajo zaupno. Ponudnik pa se bo potrudil, da bo vse spore reševal razumsko in v prid kupcu. Po prejemu pritožbe bo ponudnik v najkrajšem možnem času kupca obvestil o prejemu reklamacije ali pritožbe ter mu sporočil kako dolgo bo trajal postopek reševanja. Kupec in ponudnik zavezujeta, da bosta morebitne spore reševala sporazumno, če pa to ne bi bilo možno, pa pri pristojnem sodišču.

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Informo d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Darila ob nakupu

V kolikor se kupec odloči za nakup in ob tem prejme darilo, nato pa se odloči kupljeno blago vrniti, je dolžan vrniti tudi darilo – tako blago kot darilo v originalnem stanju. Kot darila se smatra vse, kar je (razen listin) priloženo nakupu (izdelki manjših količin ...). V kolikor kupec vrne blago, darila pa ne, se cena darila odšteje od vrednosti, ki jo ponudnik vrne kupcu. Daril, ki ji kupec dobi brezplačno, ne menjamo in ne vračamo njihove vrednosti (v primeru poškodovanosti, neprimernosti ...).

Obveščanje in e-novice

Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novice občasno obveščamo o novostih na strani, novostih v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko od prejemanja novic kadarkoli odjavi.

Z uporabo te spletne strani (v nadaljevanju “spletno mesto”) soglašate z naslednjimi splošnimi pogoji. Ti splošni pogoji veljajo za vašo uporabo tega spletnega mesta, za vsako naročilo, ki ga oddate preko spletnega mesta, za vsak nakup preko spletnega mesta in za vsak dogovor med vami in podjetjem Informo d.o.o. (superskin).

Pravice intelektualne lastnine

Ta stran in vso gradivo na tem spletnem mestu, vključno vendar ne omejeno na slike, besedila, fotografije, slike, ikone in ilustracije, razen tistih, ki so že pokrita z obstoječimi avtorskimi pravicami in zaščito o intelektualni lastnini, so v lasti podjetja Informo d.o.o. in/ali njegovih lastnikov, hčerinskih podjetij ali podružnic. Za reproduciranje, objavljanje, spreminjanje, nalaganje, prenašanje in distribuiranje ali javno prikazovanje gradiva s te strani, potrebujete pisno dovoljenje od podjetja Informo d.o.o. Blagovne znamke in logotipi, ki se uporabljajo in so prikazani na tej strani, so v lasti podjetja Informo d.o.o. in drugih. Nič na tem spletnem mestu se ne sme razumeti kot podelitev – implicitno ali kako drugače – licence ali pravice za uporabo katerekoli blagovne znamke prikazane na strani, brez pisnega dovoljenja lastnika blagovne znamke. Uporabniki lahko pregledujejo in prenašajo gradivo s tega spletnega mesta samo za osebno, nekomercialno, domačo rabo in taka uporaba se šteje za spoštovanje teh Pogojev. Podjetje Informo d.o.o.. bo agresivno uveljavljalo svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri zakona. Vse pravice, ki niso izrecno zagotovljene, so pridržane s strani Informo d.o.o., odvisno od primera.

Razveza odgovornosti glede izdelkov in nasvetov

Ta spletna stran ne ponuja zdravniških nasvetov, niti ne poskuša diagnosticirati ali zdraviti katero koli težavo s kožo ali stanje kože. Če imate zdravstvene težave s kožo, vas prosimo, da obiščete zdravnika ali dermatologa. Vsi izdelki morajo biti uporabljani v skladu z navodili na izdelku in/ali na tej spletni strani. Prenehajte z uporabo katerega koli izdelka, ki vam povzroča draženje (rdečica, srbenje, pekoč občutek, luščenje, občutljivost ali druge simptome). Če ste nezadovoljni s katerim koli izdelkom, nas o tem čim prej obvestite. Informacije s te spletne strani ali preko našega podjetja ne nadomeščajo osebnega posvetovanje z dermatologom ali z vašim zdravnikom in se jih ne sme razumeti kot individualni zdravniški nasvet.

Informacije/Priporočila

Namen tega spletnega mesta je predstaviti avtorjeve ideje in poglede na marketing, prodajo in uporabo kozmetike. Avtorjev edini namen je predstaviti potrošnikom informacije in nasvete v zvezi z nakupom ličil in izdelkov za nego kože. Predstavljene informacije in priporočila strogo odražajo avtorjeva mnenja, predstave in znanje o določeni temi in omenjenih izdelkih. Neodtujljiva pravica vsakogar je, da presodi izdelke z lastnimi merili in se ne strinja z avtorjem. Še bolj pomembno, ker vsaka koža lahko in verjetno bo reagirala na zunanje dražljaje v določenem času ali obdobju, lahko kateri koli izdelek povzroči negativno reakcijo na koži v enem ali drugem času. Če se na vaši koži pojavi občutljivost pri uporabi določenega izdelka, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z vašim zdravnikom. Če potrebujete zdravniško pomoč glede svoje kože, se posvetujte z zdravnikom ali dermatologom.

Garancija

Vsebina tega spletnega mesta je ponujena takšna kot je in brez kakršnega koli jamstva, eksplicitnega ali implicitnega. Izdelki, ki se prodajajo preko spletnega mesta, se prodajajo takšni kot so in brez kakršnega koli jamstva, eksplicitnega ali implicitnega. V največjem dovoljenem obsegu v skladu z veljavno zakonodajo, Informo d.o.o. zavrača vsa jamstva, eksplicitna ali implicitna, vključno vendar ne omejeno na izrecna jamstva za prodajo in primernosti za določen namen. Informo d.o.o. ne jamči ali zagotavlja, da je vsebina tega spletnega mesta točna ali zanesljiva, da bo spletno mesto brez napak ali virusov ali da bo vaš dostop do spletnega mesta in uporaba spletnega mesta neprekinjena in varna. Razumete, da so vsa jamstva, ki v povezavi s katero koli tretjo stranko in izdelki, opisanimi na spletni strani, zagotovljena izključno s strani tretje osebe in ne s strani Informo d.o.o. Vaše edino pravno sredstvo za nezadovoljstvo s spletnim mestom je prenehanje uporabe spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta se zavedate, da uporabljate spletno mesto na vašo lastno odgovornost. Informo d.o.o. ni odgovoren za kakršno koli neposredno, posredno, naključno, posledično, posebno, kazensko ali drugo škodo, ki bi lahko nastala iz teh Pogojev, malomarnosti, objektivne odgovornosti ali katero koli drugo teorijo v povezavi s spletnim mestom, njegovo vsebino ali izdelki, ki so na spletnem mestu opisani in kjer se prodajajo, tudi če obstajajo opozorila za možnost takšne škode. V nobenem primeru odgovornost s strani Informo d.o.o. ne sme presegati zneska, ki je uporabnik plačal za dostop do spletnega mesta ali za nakup izdelkov, ki se na spletnem mestu prodajajo.

Brez podpore

V nekaterih primerih vsebina na spletnem mestu predstavlja mnenja uporabnikov spletnega mesta. Informo d.o.o. ne podpira in ne odgovarja za ta mnenja.

Prepoved

Čeprav je spletno mesto dostopno po vsem svetu, ni nujno, da so vsi izdelki o katerih se piše ali prodaja na spletnem mestu, na voljo vsem osebam ali na geografskih lokacijah ali jurisdikcijah. Informo d.o.o. ponuja in prodaja izdelke samo prebivalcem Slovenije in Hrvaške in pošilja pakete na naslove v Sloveniji in na Hrvaškem. Informo d.o.o. si nadalje izrecno pridržuje pravico do omejitve, po lastni presoji, dostopnost do spletnega mesta in/ali zagotavljanje in količine katerega koli izdelka ali storitve, do katere koli osebe, geografskega območja ali jurisdikcije kot želi. Vsaka ponudba za katerikoli izdelek, izvedena v povezavi s tem spletnim mestom je nična, če je prepovedana. Uporaba te strani ni pooblaščena v nobeni pravni pristojnosti, ki ne izpopolnjuje vseh določb tega sporazuma, kjer bi vsi ali le del tega spletnega mesta lahko kršili katerekoli zakonske zahteve.

Kodeks ravnanja

Strinjate se, da ne boste :

• omejevali ali prepovedovali drugim uporabnikom uporabo spletnega mesta in storitev

• posredovali nezakonite, goljufive, grozilne, žaljive, obrekljive, opravljive, opolzke ali drugače neprimerne ali škodljive informacije ali materiale, ali kakršne koli informacije ali materiale, ki lahko predstavljajo ali spodbujajo ravnanje, ki bi se lahko obravnavalo kot kaznivo dejanje, povzročilo civilnopravno odgovornost ali kako drugače kršilo zakon

• posredovali kakršne koli informacije ali programsko opremo, ki vsebuje viruse, črve, trojanske konje ali druge škodljive ali moteče komponente

• posredovali gradiva, ki kršijo pravice intelektualne lastnine druge stranke

• uporabili spletnega mesta za kakršnekoli komercialne ali nezakonite namene

• spreminjali, prilagajali, podlicencirali, prevajali, prodajali, zbirali ali razstavljali katerihkoli delov spletnega mesta

Odškodnina

Strinjate se, da boste zavarovali in branili Informo d.o.o. pred kakršnimi koli in vsemi terjatvami, škodo, stroški ali drugimi stroški, vključno z nastalimi razumnimi odvetniškimi stroški nastalimi pri arbitraži, pri kateremkoli sojenju ali pritožbi, ki nastanejo neposredno ali posredno zaradi ali iz vaše kršitve tega sporazuma (vključno z vašimi kršitvami Kodeksa ravnanja) in/ali iz katere koli druge vaše dejavnosti v zvezi s tem spletnim mestom. Ta del ostane v veljavi tudi po odpovedi teh Pogojev iz kakršnega koli razloga.

Nakupi

Če želite opraviti nakup izdelkov, opisanih na spletnem mestu, boste morda morali predložiti nekatere informacije, vključno vendar ne omejeno na kreditne kartice ali druge podatke o plačilu. Zavedate se, da vse te informacije zaupno obravnava Informo d.o.o. Strinjate se, da bodo vse informacije, ki jih zagotovite, točne in popolne. Soglašate, da boste plačali vse stroške nastale z uporabo vašega računa in kreditne kartice ali drugega plačilnega mehanizma po cenah, ki so bile v veljavi, ko so ti stroški nastali. Prav tako boste morali plačati vse veljavne davke ali dajatve (poleg DDV), ki se nanašajo na vaše nakupe. Cene, prikazane na spletnem mestu, so v evrih in vključujejo DDV.

Vaša pisma, vprašanja in komentarji

Strinjate se, da s pošiljanjem vprašanj podjetju Informo d.o.o. bodisi pisno ali po elektronski pošti, dajete podjetju Informo d.o.o. brez stroškov, trajno, nepreklicno, neizključno, univerzalno pravico in dovoljenje za uporabo povezav, uporabo, razmnoževanje, prenos, spreminjanje, prilagajanje, objavljanje, prikazovanje, distribuiranje, prevajanje in podlicenciranje takšnega materiala (v celoti ali delno) in/ali vključevanje takšnega materiala v druga dela v kakršni koli obliki, medije ali tehnologije, znano ali kasneje razvite za celotno obdobje kakršnih koli avtorskih pravic, ki bi lahko obstajale za tak material. Nadalje, s predložitvijo vsebine Informo d.o.o., jamčite, da imate pooblastila za odobritev takih pravic in da vsebina, ki ste jo predložili, ne bo kršila nobenih pravic katere koli tretje osebe, vključno vendar ne omejeno na avtorske pravice, blagovne znamke in pravice do zasebnosti.

Uporaba gesel

Uporaba katerega koli dela spletnega mesta, zaščitenega z geslom, je omejena na posameznika, ki mu je bilo dano dovoljenje in geslo za vstop na ta predel ("pooblaščena stranka"). Gesla ni mogoče razdeliti drugim, pooblaščena oseba pa je odgovorna za vso škodo na Informo d.o.o., ki bi izhajala iz distribucije svojega gesla.

Spremembe

Informo d.o.o. ima pravico, da kadar koli: (a) spremeni pogoje teh Pogojev, (b) spremeni spletno mesto, vključno z odpravo ali ukinitvijo kakršne koli vsebine ali funkcij spletnega mesta, omejevanjem časovne razpoložljivosti ali omejevanjem količine dovoljene uporabe ali (c) spremeni kakršne koli pristojbine ali dajatve za uporabo spletnega mesta, vključno z uvedbo novih ali povečanih pristojbin ali dajatev za uporabo spletnega mesta ali kakršnih koli drugih povezanih storitev ali njegovih funkcij. Ta sporazum lahko spremeni Informo d.o.o. kadarkoli ali objavi spremenjene pogoje na tem spletnem mestu, in vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta se šteje za sprejem teh spremenjenih pogojev.

Razno

Strinjate se, da so ti Pogoji stopili v veljavo v Sloveniji in se ureja in razlaga v skladu s slovensko zakonodajo. Vsaka pogodbena stranka tega sporazuma priznava izključno pristojnost sodišča v Ljubljani v Sloveniji, in se odpoveduje pristojnosti, kraju ali drugim ugovorom glede teh sodišč. V vsakem ukrepanju za uveljavitev tega sporazuma, bo prevladujoča stranka upravičena do stroškov in odvetniških stroškov. V primeru, da vse določbe tega sporazuma, ki ga izda sodišče ali drugo razsodišče ali pristojnega sodišče ni mogoče uveljavljati, se te določbe omejijo ali odpravijo do najmanjše potrebne mere, da ti Pogoji ostanejo v polni veljavi in izvršljivi. Ti Pogoji predstavljajo celoten sporazum med obema strankama, ki se nanaša na vsebino teh Pogojev, vsi prejšnji pisni ali ustni dogovori med strankama so s temi Pogoji preklicani. Opustitev ene ali druge pogodbene stranke glede vsake kršitve se šteje za odpoved katerekoli predhodne ali kasnejše kršitve ali neizpolnjevanje obveznosti.

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w