Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.
Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

Na zalogi Odprema v 24-48h

8,00 €

+

-

Količina: 30 ml

Brezvodna, visoko koncentrirana antioksidantna formula

Formula vsebuje izjemno visoko koncentracijo dveh najmočnejših in najpomembnejših antioksidantov v negi kože: resveratrola in ferulne kisline. Resveratrol je naravni fenol, ki ga običajno najdemo v različnih rastlinah. Resveratrol uporabljen v tem izdelku je 100% pridobljen iz japonskega dresnika. Ferulna kislina je visoko potenciran fitokemični antioksidant, ki se v naravi nahaja v stenah rastlinskih celic. 

Izdelki za nego kože običajno vsebujejo resveratrol v koncentraciji 1% ali manj in ferulno kislino v koncentraciji 0.5% ali manj. Ta formula vsebuje kar 3% koncentracijo obeh sestavin, kar je izjemno visoka koncentracija.  

Opomba: Voda lahko zmanjša stabilnost katerega koli antioksidanta. Ta formula zato ne vsebuje vode, silikonov, olj ali alkohola.

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite.
 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena Artikla
Propanediol, Resveratrol, Ferulic Acid.

Nanesite samostojno ali po serumih na vodni osnovi, pred olji ali težjimi kremami. Izdelek lahko mešate tudi z vašimi ostalimi izdelki za povečanje antioksidativnih koristi.

Ne shranjujte v hladilniku.

KVALITETA IZDELKOVUčinkovite formule izdelkov z višjo koncentracijo aktivnih sestavin, brez dišav in dražečih sestavin.Učinkovite formule izdelkov z visoko koncentracijo aktivnih sestavin.
NI TESTIRANO NA ŽIVALIH Noben izdelek na naših virtualnih poličkah ni testiran na živalih, večina izdelkov pa ima certifikat Leaping Bunny.Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
VARUJEMO OKOLJE Polnila s katerimi zavarujemo izdelke, da varno prispejo do vas, so izdelani iz koruznega škroba in so biorazgradljivi.Izdelke pri pakiranju zaščitimo s polnili, izdelanimi iz koruznega škroba, ki so biorazgradljivi.

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w