Spletna trgovina Superskin deluje nemoteno, seznanjamo pa vas z dodatnimi nasveti in priporočili glede dostave paketov. Preberi več > 

Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.
The Daily Set
Novo
The Daily Set

The Daily Set

Ni na zalogi

20,00 €

The Daily Set vsebuje:

Squalane Cleanser, 50ml

Nežen, vlažilni čistilec za obraz

Ta čistilec nežno odstranjuje nečistoče in ličila, koža pa je po uporabi gladka in navlažena. Formula poleg skvalana vsebuje tudi lipofilne estre, ki so nežni, vlažilni in izjemno učinkoviti v raztapljanju ličil in ostalih nečistoč na obrazu, hkrati pa povečujejo mazljivost izdelka. Ko ga med dlanmi drgnete približno 10–30 sekund, se izdelek podvrže pomembni spremembi teksture, od konsistence, podobne balzamu, do jasne konsistence, podobne olju. To omogoča, da emulzijski estri saharoze v formuli ujamejo in zmešajo raztopljena ličila in nečistoče obraza z vodo za izpiranje. Ker je formula nekomedogena in ne vsebuje mila, je zasnovana tako, da je dovolj nežna za vsakodnevno uporabo, ne da bi kožo izsušila, zaradi česar je primerna za vse tipe kože.

Hyaluronic Acid 2% + B5, 30ml

Vlažilna podporna formula z ultra čisto, vegansko hialuronsko kislino 

Hialuronska kislina v brezoljni formuli združuje nizko, srednjo in visoko molekularno hialuronsko kislino in crosspolymer hialuronske kisline naslednje generacije za več nivojsko vlaženje. Dodan je tudi vitamin B5, ki spodbuja vlaženje kože. 

Opomba: Hialuronska kislina je naravno prisotna v koži, vendar njena naravna funckija v koži ni vlaženje. Veliko izdelkov uporablja HA zaradi trditev o njenih vlažilnih koristi vendar ima HA prevelike molekule za penetriranje skozi kožo in zaradi tega obleži na površju, potegne vlago iz kože ter tako daje trenutni občutek mehke in navlažene kože, medtem, ko imate občutek, da potrebujete še več HA, ko se izdelek vpije. Ta formula uporablja tri oblike HA s spreminjajočimi molekularnimi težami, kot tudi HA crosspolymer ter tako nudi večnivojsko vlaženje in opazen učinek napetosti kože brez da bi iz kože potegnila vodo za kratkotrajen učinek izboljšanja vlažnosti površine kože.

Natural Moisturizing Factors + HA, 30ml 

Vlažilna formula

Naravni vlažilni faktorji (NVF) so elementi, ki omogočajo, da je zunanja plast kože zaščitena in dobro navlažena.  NVF so sestavljeni iz večih amino kislin, maščobnih kislin, trigliceridov, uree, ceramidov, fosfolipidov, glicerina, saharidov, natrijevega PCA, hialuronske kisline in mnogih ostalih komponent, ki so naravno prisotne v naši koži.  

Ta formula ponuja nemastno vlaženje, ki deluje kot direktna takojšnja pomoč vsem oslabljenim NVF komponentam. Vsebuje 11 amino kislin, fosfolipidov, alfa/beta/gama maščobne kisline, trigliceride, sterole in estre sterolov, glicerin, prekurzorje ceramidov, ureo, saharide, natrijev PCA in hialuronsko kislino. Nudi takojšnje vlaženje in z redno uporabo dlje časa trajajoče rezultate.

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: The Daily Set

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite.
  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena Artikla
KVALITETA IZDELKOVUčinkovite formule izdelkov z višjo koncentracijo aktivnih sestavin, brez dišav in dražečih sestavin.Učinkovite formule izdelkov z visoko koncentracijo aktivnih sestavin.
NI TESTIRANO NA ŽIVALIH Noben izdelek na naših virtualnih poličkah ni testiran na živalih, večina izdelkov pa ima certifikat Leaping Bunny.Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
VARUJEMO OKOLJE Polnila s katerimi zavarujemo izdelke, da varno prispejo do vas, so izdelani iz koruznega škroba in so biorazgradljivi.Izdelke pri pakiranju zaščitimo s polnili, izdelanimi iz koruznega škroba, ki so biorazgradljivi.

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w