Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.

Vračila

Odstop od kupoprodajnega dogovora

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po 43.č členu ZVPot) pravico, da v petnajstih (15) dneh podjetju na elektronski naslov info@superskin.si sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Kupec lahko vrne prejeto blago v originalnem stanju, nepoškodovano in neodprto, na naslov Rapharm d.o.o., Miklošičeva 30, SI-1000 Ljubljana, kar se smatra za odstop od pogodbe.

V kolikor kupec ponudniku sporoči, da namerava odstopiti od nakupa in blago vrniti, ima na voljo 15 dni časa, da blago pošlje nazaj k ponudniku.

Strošek pošiljanja blaga v vračilo ostane na strani kupca.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, vračilo kupnine za vrnjeno blago pa nakažemo na transakcijski račun kupca v 30-ih dneh od prejema vrnjenega blaga.

Ob vračilu izdelkov se povrne kupnina izdelkov brez stroškov vračanja blaga ponudniku. V znesek vračila je vštet tudi strošek dostave, ki ga je kupec plačal ob nakupu.

Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo.

Kupec je obvezan, da v 15-ih dneh po prejemu blaga na elektronski naslov info@superskin.si sporoči, da namerava blago vrniti, v nasprotnem primeru vračila ne bomo sprejeli in denarja ne moremo povrniti.

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w