Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.

Amazing You

Amazing You

Osnovna vizija slovenske blagovne znamke Amazing You je ponuditi tržišču inovativne in sestavinsko dovršene izdelke s področja kozmetike in prehranskih dopolnil, ki prinašajo obljubljene rezultate.

Blagovna znamka Amazing You izstopa po premišljenih in skrbno dodelanih formulacijah, ki delujejo na težave celostno. To dosegajo s sinergističnim učinkom več sestavin, premišljeno kombiniranih med seboj. Formulacije so plod slovenskega znanja in razvoja.

Preberi več

Strokovnjaki, specializirani na področju kozmetičnih izdelkov in prehranskih dopolnil, sledijo najnovejšim trendom in ugotovitvam iz znanstvenega sveta.Vsa prehranska dopolnila Amazing You so proizvedena v Sloveniji, v modernem in certificiranem proizvodnem obratu na Primorskem. Natančnost in skrb pri proizvodnji prehranskih dopolnil potrjujeta tudi standard ISO 22000 in certifikat GMP za dobro proizvodno prakso.

Vse sestavine, ki so uporabljene v izdelkih Amazing You, so izbrane pri certificiranih evropskih dobaviteljih, ki jih redno nadzirajo. Dejanska vsebnost in učinkovitost učinkovin sta preverjeni tudi v evropskih laboratorijih.

Zapri

Sortiraj po
Nastavi padajočo smer
9 Artiklov
Novo
Amazing You HAIR SKIN NAILS
Amazing You
42,00 €
Novo
Amazing You SKIN GLOW
Amazing You
39,00 €
-30%
Novo
Amazing You SKIN GLOW, krajši rok trajanja
Amazing You

Redna cena: 39,00 €

Special Price 27,30 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni 27,30 €
Novo
Amazing You ADVANCED SHAMPOO
Amazing You
24,00 €
Novo
Amazing You HAIR TONIC
Amazing You
39,00 €
Sortiraj po
Nastavi padajočo smer
9 Artiklov

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w