Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.
Knjiga Živjo, lepa koža: vodič za razumevanje sodobne kozmetike in nege kože

Knjiga Živjo, lepa koža: vodič za razumevanje sodobne kozmetike in nege kože

Na zalogi Odprema v 24 - 48 h

34,90 €

+

-

Prvi popolnoma slovenski vodnik do bolj zdrave in sijoče kože, katerega glavni nauk je: »Potrpežljivo. Nežno. Manj je več.« 

Tajka Selan, kozmetologinja (@cosmedoc.si), in Tika Hribar (@tixibeauty), poznavalka nege kože, sta s skupnimi močmi spisali skoraj 300-stranski priročnik Živjo, lepa koža za ljudi vseh starosti, ki se želijo v svoji koži počutiti in izgledati fantastično.  

Naša prizadevanja na poti do lepše kože so pogosto posejana z vzponi in padci. Med drugim tudi zato, ker ne razumemo, kako deluje. V želji, da bi bili videti lepo, včasih pozabimo, da so njene osnovne funkcije veliko pomembnejše – je namreč največji telesni organ, ki nas ščiti pred zunanjimi dejavniki, preprečuje izgubo vode iz telesa, skrbi za termoregulacijo, imunsko zaščito ... 

Čeprav na internetu najdemo ogromno različnih mnenj, marsikoga ravno to zmede, saj ne zna presoditi, kaj je učinkovita rutina nege kože. S pomočjo te poljudno in razumljivo napisane knjige boste končno razumeli, zakaj je pomembna osnovna nega, kako izbirati izdelke za svojo kožo, na kakšen način sestaviti svojo rutino z aktivnimi sestavinami in kateri triki lahko pripomorejo k reševanju kožnih težav. Od zgradbe kože do plastenja izdelkov in napredne nege – vse na enem mestu. In nenazadnje: nasveti v tej knjigi bodo razširili številna obzorja in ovrgli mnoge kozmetične mite. 

Spoznali boste: 

  • kaj najdemo pod kožnim površjem, 
  • kako se lotiti nege kože glede na posamezen tip 
  • kaj lahko pričakujemo, ko imamo rutino uvedeno, 
  • kdaj lahko začnemo dodajati aktivne sestavine in za koga so primerne, 
  • kako zunanji dejavniki vplivajo na nas, 
  • kako nego prilagajati specifičnim potrebam kože. 

Ste pripravljeni na vznemirljivo potovanje po skrivnostih nege kože? Potem hitro naročite svoj izvod!

---

Avtorici: Tajka Selan, Tika Hribar 
Jezik: slovenski 
Število strani: 296 
ISBN: 978-961-95933-3-2 
Format: 165 mm x 230 mm 
Vezava: mehka z zavihki 
Leto izida: 2022 

Napišite vaše mnenje o izdelku!

Vsak mesec med registriranimi uporabniki, ki oddajo svojo oceno izdelka, izžrebamo dva dobitnika darilnega bona Superskin v vrednosti 20 €. Več o tem in pravila.

Ocenjujete izdelek: Knjiga Živjo, lepa koža: vodič za razumevanje sodobne kozmetike in nege kože

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in napišite oceno
  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena Artikla
KVALITETA IZDELKOVUčinkovite formule izdelkov z višjo koncentracijo aktivnih sestavin, brez dišav in dražečih sestavin.Učinkovite formule izdelkov z visoko koncentracijo aktivnih sestavin.
NI TESTIRANO NA ŽIVALIH Noben izdelek na naših virtualnih poličkah ni testiran na živalih, večina izdelkov pa ima certifikat Leaping Bunny.Izdelki na naših virtualnih poličkah niso testirani na živalih.
VARUJEMO OKOLJE Polnilni kosmiči, ki skrbijo, da izdelki varno prispejo do vas, so izdelani iz koruznega škroba in so biorazgradljivi.Izdelke pri pakiranju zaščitimo s polnili, izdelanimi iz koruznega škroba, ki so biorazgradljivi.

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w