Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.

LastObject

LastObject

LastObject je danska znamka, ki ponuja trajnostne in večkratno uporabne različice izdelkov, kot so denimo vatne blazinice, palčke za ušesa in drugi pripomočki, ki jih vsakodnevno uporabljamo. Njihovo poslanstvo je povsem odstraniti te predmete za enkratno uporabo, ki močno obremenjujejo naš planet ter jih zamenjati z okolju prijaznimi alternativami za večkratno uporabo.

Morda ste za nekatere že slišali: vatne blazinice LastRound, LastRound Pro ter LastRound Large ter palčke za ušesa LastSwab, LastSwab Beauty in LastSwab Beauty Trio Pro. Če jih še ne poznate, verjamemo, da jih boste hitro vzljubili.

Izdelki LastObject so visoke kakovosti, okolju prijazni, trpežni, vsestransko uporabni ter izjemno lepo oblikovani - najpomembnejše pa je, da jih je mogoče očistiti ter ponovno uporabljati dolgo časa. Imajo vsaj 10x manjši resničen okoljski vpliv v primerjavi s tradicionalnimi izdelki za enkratno uporabo, ki jih nadomeščajo. Večina izdelkov je uspešno prestala teste tudi več kot 1000 uporab!

Preberi več

Poslovanje podjetja LastObject je trajnostno od proizvodnje do prodaje. Za zmanjšanje vpliva na okolje izbirajo materiale, kot so lesna vlakna, ki jih je mogoče reciklirati, karton in organski bombaž. Uporabljajo tudi odpadno plastiko, pobrano iz oceanov ter tako pomagajo pri odstranjevanju obstoječih odpadkov.

Podjetje LastObject s ponosom nosi tudi certifikat B Corp, kar pomeni, da so del mednarodne skupnosti podjetij, ki stremijo k temu, da so gonilo dobrega v svetu.

Zapri

Sortiraj po
Nastavi padajočo smer
18 Artiklov
Sortiraj po
Nastavi padajočo smer
18 Artiklov

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w