Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.

Manisafe

Manisafe

Manisafe je inovativna londonska znamka modnih rokavic, ki ščitijo pred škodljivimi UV žarki – bodisi pri uporabi LED lučk, ki se uporabljajo za gel manikure bodisi pri vsakdanjih aktivnostih na prostem (sprehajanje z vozičkom, kolesarjenje, pohodništvo, vožnja avtomobila …).

Rokavice so izdelane iz certificiranih tkanin UPF 50+, strogo testirane po evropskih in avstralskih standardih in ocenjene z odlično zaščito po AS 4399:2020, kar je najvišja ocena na svetu. Izdelane so iz delno recikliranega poliestra, embalažo pa je mogoče reciklirati.

Preberi več

Ustanoviteljica znamke Manisafe, Candice Quinn, ima 15 let izkušenj z zdravstvenimi napravami, od nekdaj pa posveča veliko pozornosti zdravemu načinu življenja. Ko je leta 2012 spoznala gel manikure, jih je v trenutku vzljubila, saj je z njihovo pomočjo poskrbela za brezhiben videz tako doma kot v službi. Kasneje pa je spoznala, da so z uporabo LED lučk povezani negativni učinki.

Lučke, ki utrdijo lak pri gel manikuri in poskrbijo, da se lak ne odlušči, namreč uporabljajo žarnice, ki oddajajo UVA žarke - prav tako kot sonce. Vemo, da je UV sevanje škodljivo za našo kožo (povzroča hitrejši pojav znakov staranja kože in povečuje tveganje za nastanek kožnega raka), zato je pomembno, da se pred njim zaščiti tudi kožo dlani pri gel manikuri.

Candice je s tem zavedanjem oblikovala praktične rokavice Manisafe, ki ščitijo roke pred UVA žarki ter se podala na misijo ozaveščanja o bolj zdravih manikurah, s katerimi bodo vaše roke ohranile mladosten videz.

Zapri

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w