Spoštovane stranke! Zaradi povečanega obsega naročil bodo vaši paketi odposlani z manjšo zamudo. Hvala za razumevanje in potrpežljivost!

Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.

Hairvest

Hairvest

Hairvest je prva znamka na svetu, ki se osredotoča na lasne folikle brez morebitnih stranskih učinkov, ki se lahko pojavijo ob uporabi podobnih lasnih tretmajev. Špansko kozmetično podjetje Niche Beauty Lab je namreč za svojo znamko razvilo inovativen sistem po imenu Hair Follicular Delivery System, ki lahko doseže do desetkrat večjo penetracijo in učinkovitost aktivnih sestavin, ki naslavljajo las, lasišče in folikle.

Znamka Hairvest to tehnologijo uporablja na dva načina:  

  • Biodynamic Hair Regrowth® naslavlja izgubo las s podaljšanjem anagene faze (to je faza, ko las aktivno raste) ter spodbuja naravno rast las s prebujanjem neaktivnih lasnih foliklov. Ta aplikacija temelji na rastlinskih matičnih celicah kurkume, ki so sposobne obnoviti lasni folikel ter ga spodbuditi k ponovni aktivnosti. 
  • Epigenetic Scalp Reset® izboljšuje splošno zdravje las in lasišča. Temelji na močni kombinaciji naravnih rastlin, ki imajo izjemno antioksidativno, negovalno in vlažilno moč ter pomagajo uravnovesiti mikrobiom lasišča. 

Vse formulacije so veganske, 100% naravne. So dermatološko testirane, lahke, ne mastijo las in se hitro vpijajo. Ne vsebujejo sintetičnih prostoglandinov, finasterida, bimatoprosta, minoxidila ali Isopropyl Cloprostenola.  

Sortiraj po
Nastavi padajočo smer
7 Artiklov
Novo
Hair Loss
Hairvest
19,95 €
Novo
Hair Loss Forte
Hairvest
21,95 €
Novo
Breakage
Hairvest
18,95 €
Novo
Dandruff
Hairvest
17,95 €
Novo
Greasy Hair
Hairvest
17,95 €
Novo
Eyelash Growth
Hairvest
14,95 €
Novo
Niche Beauty Lab Heroes
Niche Beauty Lab
139,95 €
Sortiraj po
Nastavi padajočo smer
7 Artiklov

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w