Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.

Niche Beauty Lab

Niche Beauty Lab

PRVIČ V SLOVENIJI! Španski Niche Beauty Lab se je na kozmetični sceni pojavil leta 2016, a že navdušuje z izjemno premišljenimi formulacijami in kar petimi hišnimi blagovnimi znamkami: Acnemy, Theramid, Transparent Lab, Hairvest ter Hyalulip. Celoten postopek izdelave vašega bodočega najljubšega izdelka poteka v njihovem lastnem laboratoriju – od ideje do izdelave formulacije in do končnega izdelka.

S tem spreminjajo pravila igre kozmetične industrije in ponujajo nezapleteno nego kože, ki temelji na znanstvenih dognanjih in je hkrati prijazna do denarnice.

  • Njihov razvoj se vedno začne z znanstvenimi raziskavami, saj vsako formulacijo temeljito preučijo in dolgo časa preizkušajo, da lahko zagotovijo varno uporabo in učinkovitost.
  • Ne sledijo muham enodnevnicam in ne razvijajo trendovskih izdelkov za voljo trendov ali hitrega zaslužka. Fokusirajo se na izdelke, ki resnično delujejo, v njih pa uporabljajo le sestavine najvišje kakovosti ter inovativne, patentirane tehnologije za kar največjo učinkovitost.
  • Ker sami nadzorujejo vse korake v proizvodnem procesu izdelkov, lahko ponudijo izjemne kozmetične izdelke po zelo prijaznih cenah. 
  • Vsi njihovi izdelki so veganski in nikoli testirani na živalih.
Sortiraj po
Nastavi padajočo smer
5 Artiklov
Sortiraj po
Nastavi padajočo smer
5 Artiklov

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w