Košarica
0
V nakupni košari ni artiklov.

Valens

Valens

Slovensko podjetje Valens je svetovno priznan proizvajalec inovativnih prehranskih dopolnil in funkcionalnih surovin, ki ponujajo odgovor na izzive sodobnega načina življenja. Ekipa vrhunskih strokovnjakov s področja farmacije in nutricionistike nenehno skrbi za razvoj izdelkov, ki prinašajo nove dimenzije zdravja, dobrega počutja in lepote, ki prihaja od znotraj.

Preberi več

Zgodba podjetja Valens je je pričela leta 2005, ko je ekipa vrhunskih slovenskih strokovnjakov na Kemijskem inštitutu razvila posebno, vodotopno obliko koencima Q10, ki jo je mogoče uporabiti tudi v obliki sirupa. Ta izdelek danes poznamo pod imenom Q10Vital®. V letih, ki so sledila, je Valens razvil še številna druga odlična prehranska dopolnila in izdelke, ki so danes nepogrešljivi v marsikaterem gospodinjstvu. Njihovo učinkovitost in kvaliteto potrjujejo tudi številne klinične študije.

Razvoj in proizvodnja izdelkov in surovin potekata v Šenčurju pri Kranju, kjer je tudi sedež podjetja. Celoten postopek poslovnega procesa poteka skladno s standardi ISO 9001:2008 in po mednarodno uveljavljenih standardih dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so njihovi izdelki popolnoma varni za uporabo.

  • Vrhunska kakovost, razvita v Sloveniji
  • Certifikat GMP zagotavlja 100 % sledljivost surovin in varnost uporabe
  • Učinkovitost izdelkov potrjena s kliničnimi študijami
  • 15-letna tradicija

VIP PONUDBE IN NOVOSTI

Vpiši se na e-novice. Brez skrbi, novičke pošiljamo le,
ko imamo kaj zanimivega za povedati.
w